Samen de energietransitie versnellen

Eneco Groep is een groep van bedrijven die actief is in de energiesector. Met elkaar en samen met klanten en partners werken we aan de missie: Duurzame energie van iedereen, zodat mensen zelf de regie nemen over energie. Met onze consistente koers zijn we koploper op gebied van duurzaamheid en innovatie. Nationaal en internationaal bieden we toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven met slimme producten en diensten. En we leveren een maatschappelijke bijdrage door het opwekken en leveren van groene energie.

De impact en omvang van de energietransitie is zo groot dat we het alleen voor elkaar krijgen door het samen te doen. Onze verandering is ook jouw verandering: doe mee!

Innovation Day

Is het geen mooie gedachte als wij allemaal duurzame energie zelf in de hand hebben? Dat is geen toekomst meer. We zitten er middenin en steeds meer mensen doen mee. Ze kiezen zelf hoe ze energie opwekken, gebruiken, verkopen en delen met anderen. Eneco Groep zoekt samen met klanten en partners naar energieoplossingen die slimmer wonen, werken en leven mogelijk maken. In november 2017 organiseerde wij een Innovation Day. Met topsprekers, workshops en een Innovation Market waar onze nieuwste innovaties te zien waren zoals de nieuwste thuisbatterijen, de Eneco WarmteWinner®, slimme lantaarnpalen en actuele toepassingen op het gebied van elektrisch vervoer.