Blij in je werk

0

Agility als mindset

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat vereist dat we wendbaar zijn, slim en efficiënt samenwerken. Daarom omarmen we binnen Eneco Groep de ‘agile mindset’, omdat we erin geloven dat deze mindset noodzakelijk is om onze strategie te realiseren. Maar wat is nou precies deze ‘agile mindset’?
1

Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij Eneco Groep betekent in een snel veranderend energielandschap vorm geven aan de energietransitie. Een pittige klus met uitdagende, maar haalbare targets. We belonen je hiervoor met onze goede en moderne arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt samenstellen. En die passen bij onze missie ‘duurzame energie van iedereen’. Duurzaamheid en flexibiliteit staan daarom centraal.
2

Dit kantoor maakt je gelukkig!

Werken in het meest inspirerende en duurzame bedrijf van Nederland. Dat kan hier. Eneco World staat in de top 10 van de Happy Building Index. En daar zijn we trots op!
3

Gratis treinen in heel Nederland

Ella Beijer werkt als recruitment marketeer bij Eneco Groep. Vanuit haar woonplaats Utrecht reist ze in een half uurtje met de trein naar het werk. Daar werkt ze dagelijks aan het zichtbaar maken van Eneco Groep als werkgever. En nu dus heel persoonlijk.
4

Een moment voor jezelf: van sabbatical tot concert

We leven in de tijd van het moeten. We moeten namelijk van alles, we moeten sporten, slapen, eten, werken, leven, genieten en dat allemaal delen. Het delen is al een dagtaak op zich, dus wanneer doe je al het andere dan?
5

Mensen elke dag blij maken, dat is de kick!

In het restaurant van Eneco World zorgt Lennaert Wabbijn samen met zijn collega’s voor een heerlijke lunch met verse, biologische en mooie producten. Iedere dag komen er zo’n 600 tot 800 collega’s bij lunchen, die hij graag blij maakt met een heerlijke lunch.
6

Techniek vond ik altijd al heel vet!

Jan Keenan werkt als Investment Analyst bij Eneco. Tijdens zijn studententijd aan de TU had hij al van Eneco gehoord, maar dat het zo divers was, dat had hij niet gedacht. Nu combineert hij zijn interesse voor techniek met de dynamiek van de energiemarkt.
7

Ontmoet collega Elsemieke

8

Ontmoet collega Anne